Booking.com

Thursday, October 17, 2013

Matasura Services Sediakan Servis Untuk Syarikat SME


Matasura Services (MS) sebuah syarikat baru dengan pengalaman lebih dari lima tahun dalam industri kini menawarkan servis serta konsultasi untuk syarikat-syarikat kecil (SME). Fokus utama MS ialah untuk memberi perkhidmatan profesional kepada syarikat serta peniaga kecil yang merangkumi servis design, marketing (pemasaran), branding (penjenamaan) dan corporate social responsibility (CSR). Servis diberikan secara kontrak dari sebulan hingga setahun atau on job basis.

Peluang sebegini cukup penting untuk perniagaan yang tidak mempunyai designer sendiri, atau berhasrat untuk mengembangkan perniagaan kepada target market yang lebih luas. Malah untuk penghasilan produk baru juga boleh mendapat perkhidmatan MS dengan harga yang amat berpatutuan. Servis konsultasi sebegini biasanya bernilai hingga puluhan ribu Ringgit dan kebanyakan syarikat besar sahaja yang akan menggunakan servis sebegini bagi mengukuhkan kedudukan perniagaan.

Namun begitu, MS mensasarkan perniagaan kecil, yang mempunyai azam yang besar untuk mengembangkan perniagaan, malahan juga sesuai bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan sendiri. Harga bermula dari RM300 untuk coaching serta nasihat dari pakar runding MS yang sudah lama bergiat dalam industri perniagaan dan merupakan lulusan sarjana pengurusan perniagaan.

Bagi yang berminat, boleh email ke matasura@yahoo.com atau hubungi saya sendiri di 0123377195.

Muhammad bin Kamarulazizi
Matasura Services
0123377195

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...